Chatta direkt - utan konto

  • Chatta och videochatta helt kostnadsfritt.
  • Här kan du träffa nya vänner eller en dejt i ett chattrum på Sveriges största gratis chatt.
  • Tjänsten är gratis och anonym.

Aktiva chattare just nu: 46

Chatta helt anonymt - utan konto

Upphetsad är Sveriges största gratis chatt som erbjuder flera olika chattrum. Vi har mycket lojala chattare och välkomnar nya användare från hela Sverige. Vi lanserade 2014 som en enkel, kostnadsfri gratis chatt riktad mot vuxna människor i hela Sverige. Vi har flera olika chattrum för olika avseenden.

Det finns inga registreringskrav och vår webbplats är 100% gratis. Vår chatt är bemannad med moderatorer som hjälper till att tillämpa regler och se till att alla känner sig säkra på vår mötesplats. Upphetsad är en gratis, rolig & spännande webbplats för att träffa nya människor. Du bygger upp nya relationer på ett roligt sätt.

På vår chatt kommer vi aldrig att be dig att fylla i personlig information. Integritet är viktigt för oss! Du har total kontroll över ditt konto. Redigera, lägga till eller radera din information är möjlig när som helst och kan göras utan att lämna spår efter sig.

Vår plattform använder sig av den senaste programvaran för att göra kommunikationen så enkel och användarvänlig som möjligt. Vad väntar du på? Få kontakt med slumpmässiga främlingar eller befintliga vänner.
Kom in i värmen och börja chatta med hundratals andra idag!

Chatta helt anonymt - utan konto

Träffa nya vänner

Chatta & lär känna människor från hela Sverige. Ingen registrering krävs. Träffa nya vänner, en flört eller någon som är öppensinnad. Vi erbjuder flera lösningar för att få kontakt med nya vänner via vanlig chatt eller med webcam eller ljud. Du väljer vilket alternativ som passar dig bäst! Vår tjänst är helt anonymt, du behöver inte ens registrera ett konto för att få tillgång till chatten. Du väljer vad du föredrar, vill du ha en privatchatt med en användare eller väljer du att vara i det öppna chattrummet? Du kan använda vår chatt via dator, surfplattor och mobila enheter.

Träffa nya vänner

Flera olika chattrum

Det behövs inget konto för att komma igång, och vår tjänst är helt gratis. Det enda du behöver göra är att logga in, och ange ett chattnamn. Därefter kan du få kontakt med hundratals användare direkt i vårt öppna chattrum eller via privatmeddelande. Det är dock 18 årsgräns som gäller, om du är yngre än 18 år så är det inte tillåtet att chatta hos oss. Våra moderatorer arbetar ideelt och har rätt att stänga av användare som vi misstänker bryter mot våra regler.

Läs gärna våra regler innan du börjar chatta!

Vuxenleksaker

Det är extremt viktigt för ett förhållande att ha ett roligt och hälsosamt vuxenliv. Sexleksaker involverar allt från en dildo till penisringar och sexiga underkläder. Nuförtiden finns det väldigt många produkter på marknaden och i denna artikel ska vi hjälpa dig att hitta den vuxenleksak som passar bäst för dig! Det finns väldigt många produkter att välja mellan när det gäller vuxenleksaker och om du är ny på området förstår jag att du är förvirrad. Vilken vibrator ska jag använda mig av? Vilken penisring fungerar bäst för mig? Oavsett om du är ute efter en produkt för njutning på egen hand eller krydda till sexlivet tillsammans så ska ska vi hjälpas åt att hitta rätt sexprodukt till dig.

En penisring stramar åt runt penisen så att penisen får flöde in till sig men inte lika mycket därifrån. Detta leder till att penisen kommer att bli större, stimulansen kommer att bli mer intensiv och det kommer dröja längre innan du får utlösning. Det kan vara en stor fördel för den som har problem med att få utlösning för tidigt, eller om du bara vill göra sexlivet mer intressant. Utöver vanliga penisringar finns det även de som har vibrator inbyggda så att tjejens klitoris stimuleras samtidigt.


En lufttrycksvibrator, även kallad lufttrycksmassagerare, är en typ av vibrator som ger stimulans med hjälp av höghastighetskomprimerad luft. Produkterna har blivit alltmer populära tack vare önskan om nya och spännande metoder för att utforska njutning. Vi presenterar några av de absolut bästalufttrycksvibratorerna på marknaden. Womanizer Premium 2 är en högst exklusiv och diskret lufttrycksvibrator i hög kvalitet och vattentät design. Lufttrycksvibratorn är väldigt tystlåten och när den inte är i kontakt med huden blir den helt ljudlös tack vare smart silence funktionen. Vill du inte behöva störa njutningen med att klicka mellan olika inställningar har Womanizer dessutom en autopilot funktion. We-Vibe Melt är med len silikon och en smidig design en av de bästa lufttrycksvibratorerna på marknaden. Vill du lämna över kontrollen till din partner går det att koppla ihop vibratorn med appen We Connect som gör att din partner kan styra den, även när du använder den hemma själv vilket är spännande för er båda två. Satisfyer Pro 2 Next Generation är av marknadens mest populära modeller tack vare en bra kvalitet till ett bra pris och de sensuella lufttryckspulserna som effektivt stimulerar dina favoritområden. Med 11 olika nivåer kan du skapa en uppelvelse helt i din egen smak från ett långt, upphetsande förspel till en intensiv avslutning och allt däremellan. Irresistible Kissable, en stilfull och lyxig tryckluftsvibrtor i svart len silikon och ett bredare och grundare hålet än andra modeller. Designen gör att klitoris kan komma i kontakt med den vibrerande vägen som skapar tryckvågorna, vilket dock kan vara till fördel för dem som behöver mer stimulans. Satisfyer Curvy 2+ är en vattentät och tyst lufttrycksvibrator som uppfyller dina mest intima begär. Med appen kan du skapa egna vibrationsmönster och till och med anpassa den efter takten på din mest sensuella låt. Koppla den till din partners iOS-klocka, och låt denna styra vibrationerna med sina armrörelser. Lelo Sona 2 är ett kraftpaket för dig som söker mer intensiva upplevelser. Vibratorn har en snygg, lyxig design och 12 st intensitetsnivåer som du kan variera i 8 st stimuleringsmönster. Detta låter dig variera njutningen efter just din kropp och ditt behov.


Maximera din njutning med sexleksaker som är bra för kroppen

Att ta hand om dig själv kan innebära många olika saker. För vissa handlar det om att unna sig en god måltid, för andra om att ta hand om kroppen med hjälp av ett varmt bad eller en ansiktsmask. För oss på Pistill handlar det om att ta hand om både din kropp och dina sinnen, och gärna med hjälp av härliga vuxenleksaker som stimulerar kropp och själ.

Vuxenleksaker av hög kvalitet utan gifter

Våra produkter är framtagna för just self care. Vi tycker att det är viktigt att ta hand om sig själv, antingen ensam eller tillsammans med en partner. Att dessutom välja hjälpmedel som är extra snälla mot kroppen, och som inte innehåller farliga ämnen eller gifter – det är något som vi tror lite extra mycket på.

Hitta din nya favorit redan idag

Om du är sugen på att unna dig lite kvalitetstid med dig själv ska du spana in vårt breda utbud av vuxenleksaker redan idag. På vår hemsida finns det verkligen något för alla – oavsett om du är singel, i en relation, eller vilket kön du har. Spana in våra giftfria och högkvalitativa sexleksaker och hitta något som passar för just dig och din kropp – self care för alla.


Romantiska getaways - med och utan budget

Ibland behöver en relation eller ett förhållande en extra krydda. Om relationer börjar gå i slentrian kan det lätt sätta käppar i hjulen och förhållandet i gungning. De flesta par eller de i ett förhållande upplever detta i perioder av relationen, det är helt normalt men behöver tas på allvar om ni vill vårda ert förhållande. Hur kan man då göra för att komma ur vardagens upprepande? Det beror såklart mycket på gemensamma intressen och individuella behov. Samt vad ni känner att ni behöver göra med er relation. Ibland kan det handla om en ny glöd i vardagen. Lite extra tid för varandra som tillfällen där man vårdar relationen med att ge varandra sin fulla uppmärksamhet. Det kan vara enkelt som att ha några dejtar och få lite egentid tillsammans. Komma ihåg vad det var som från början gjorde att du drogs till din partner. Ibland kan det handla om en liten extra krydda i sänghalmen som behövs för att få ny spänning i vardagen. Oavsett vilket behov ni har för att få lite ny glöd i förhållande är det värt att investera tid och energi i det.


Större satsningar på relationen med finansiellt tillskott

Ibland kan det dock vara så att uppmärksamheten kräver något mer. Då kan det vara bra att tillsammans planera något större. Ni kanske kan planera för en par massage för att göra något tillsammans och avsluta det med en drink och middag. Eller varför inte satsa på en långweekend eller längre resa någonstans för att skapa nya minnen och upplevelser tillsammans. Ta in på ett hotell i en storstad och utforska den och varandra tillsammans. Detta kan väcka känslor som tryckts undan i vardagen. Eller ta en längre resa och utforska ett sommarparadis och njut av romantiken i fantastiska Mauritius. Fantasin är vad som kan sätta gränser tillsammans med vilka behov ni har. Det kan vara en god investering att satsa på sin partner och sitt förhållande. Är ni i behov av att satsa på relationen men saknar ekonomi finns det möjligheter för detta. Du kan jämföra blancolån för att få ett välbehövlig tillskott i planeringen. Som sagt kan en investering i privatlivet vara väl värt både tid och pengar. Oavsett hur ni väljer att ta relationen vidare har vi människor generellt ett stort grundläggande behov av uppmärksamhet. Denna uppmärksamheten får de flesta av oss tillgodosett i hemmet och våra relationer. För att vi ska må bra och orka livets andra måsten och utmaningar är det därför viktigt att vi att känna tillfredställning i den relationen som är viktigast.