Returer och reklamation

Fri retur med 1 års produktgaranti

Köpare hos Upphetsad.se kan returnera oöppnade, oanvända eller oanvända produker med dess förpackning inom 30 dagar efter mottagandet av leveransen. Om du returnerar en begagnad produkt mer än 30 dagar efter inköpet så godkänner vi inte returen, och då har du inte heller rätt till återbetalning.

Du kan även göra en reklamation genom att besöka detta formuläret 

Sexleksaker skall vara roligt

Som köper hos Upphetsad.se kvalificerar du dig också till vårt lojalitetsprogram där vi månadsvis skickar ut presentkort, rabatter och exklusiva erbjudanden. Vi skickar endast ut erbjudanden till personer som har godkänt att de vill ta del av dessa erbjudanden. Om du inte är helt nöjd med din sexleksak som du har köpt från Upphetsad.se, låt oss då veta detta inom 30 dagar så ersätter vi den med en produkt som vi tror du kommer att uppskatta.

Sexleksaker till bra villkor och priser

Vårt lojalitetsprogram gäller alla sexleksaker, underkläder, glidmedel, bondageartiklar. För att få tillgång till lojalitetsprogrammet måste du:

Ha ett Upphetsad.se konto. Du kan skapa ett konto här.

 

Varför handla sexleksaker hos Upphetsad.se?

Vi är den enda aktören på marknaden som intygar att du skall vara nöjd med din produkt, och om inte så skickar vi dig en ersättningsprodukt av samma värde utan kostnad. Vi kommer att kontakta dig för att diskutera vilken produkt som du sannolikt mest hade uppskattat.

 

Hur returnerar jag en produkt enklast?

Besök då detta formuläret genom att klicka här