Om oss

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler

Om upphetsad.se

Vi är Sveriges ledande återförsäljare av exklusiva, prisvärda och sensuella sexleksaker för vuxna. Under åren har Upphetsad åtagit sig att främja nya och friska idéer om sexualitet för sexuella praktiker och relationer. Vi åstadkommer detta genom att erbjuda våra kunder sexualupplysning, värdefull och up-to-date information, och genom att se till att vi presenterar spännande och hög kvalitet av sexleksaker, underkläder och intimhygien.

 

Vad vi erbjuder

Upphetsad.se levererar en enastående kundupplevelse varje gång en av våra värdefulla kunder kommer i kontakt med oss. Du som kund väljer att ta i kontakt med oss genom vår livechatt, eller via vårt kontaktformulär. Vi garanterar en vänlig, kunnig och professionell kundkontakt, vilket skall säkerställa att du är nöjd med var vi levererar och gör.Vi har skräddarsytt en elegant och unik shoppingupplevelse, vilket ger exceptionell kundservice, informerade om livsstil och en omfattande produktkännedom. Du kan vara säker på att vi väljer den finaste och bästa kvalitet för sexleksaker, underkläder och intimhygien. Allt sker diskret, från beställning till ett paket i brevlådan. Alla paket är diskretpaketerade i en brun låda och ditt kontoutdrag säger inget om att du har handlat hos oss.

 

Vi kommer aldrig att lämna ut kundinformation och vår betalningshantering system använder krypteringsteknik för att öka säkerheten.Vi uppmuntrar alla våra kunder att ta kontakt med oss när som helst för att begära ytterligare information eller support, oavsett om det är att ställa frågor, ge feedback, göra en särskild begäran, eller dela en upplevelse som du hade i en av våra produkter. Upphetsad älskar att höra från våra kunder och verkligen värderar de relationer vi etablerar med er som kund. Vårt mål på Upphetsad.se är att ge dig och er den mest njutbara kundupplevelse som möjligt, varje gång du besöker och handlar från oss.

 

Vår filosofi

Upphetsad.se representerar och främjar en miljö av acceptans och jämlikhet för alla. Vi strävar efter att utbilda, dela idéer och inspirera positiva nya sätt att tänka om människans sexualitet och relationer, genom kundutbildning, vår egen utbildning, och fortsatta åtagande att främja nya ideologier. Genom att uppmuntra varaktig tillfredsställelse i livet, kärlek och intimitet, Upphetsad strävar efter att sprida ett budskap om integration och acceptans för alla typer av människor och alla typer av relationer.