Vad är Upphetsad.se?
Upphetsad.se är en gratis videochatt för människor från hela Sverige för att umgås och träffa nya vänner. Vi är också Sveriges största sexbutik på internet och säljer sexleksaker, sexiga underkläder, glidmedel och verktyg som glädjer sexlivet.

Vad gör Upphetsad.se annorlunda från andra chattsidor?
Upphetsad.se är en blandning mellan en chatt och en e-handel. Vår chatt innehar ett socialt nätverk. Vårt mål är att få dig att känna som om detta är din virtuella plats, en plats där du kan släppa loss, uttrycka dig, träffa vänner, eller bara ha kul!? Vi har även vuxit och blivit en av de starkaste namnen på marknaden idag vad det gäller försäljning av sexleksaker.

Måste jag vara registrerad medlem för att använda Upphetsad.se
Ingen registrering krävs för att använda Upphetsad.se.

Hur mycket kostar det att bli en registrerad medlem
Att bli en registrerad medlem är gratis.

Behöver jag ett kreditkort för att bli registrerad medlem?
Nej, det är gratis.

Vad kan jag göra på Upphetsad.se som gäst (oregistrerad användare)?
Du kan titta och lyssna på upp till fem kameror på en gång, bli inbjudna till en privat chatt, skicka ett meddelande i text, skicka obegränsat med snabbmeddelanden, visa profiler, blockera användare, se vem som ser dig, välj din textfärg i chatten och använda smileys. Du kan även skicka peronliga webcam förfrågningar till en specifik användare.

Vad kan jag göra som Upphetsad.se registrerad medlem?
Som registrerad medlem kan du göra allt oregistrerade medlemmar kan göra plus: Lägga upp en egen profilbild! Registrerade medlemmar har även ett grönt smeknamn.

Hur kan jag titta på någons webbkamera?
Klicka på ikonen webbkamera bredvid användarens smeknamn.

Hur kan jag titta på fyra webbkameror på en gång?
Klicka på 1, 2, 3, eller 4 knappar bredvid användarens smeknamn för att se sin webbkamera på en mindre 1/4 skärm. Knapp 1 kommer placera webbkamera i det övre vänstra, 2 i övre högra, 3 i det nedre vänstra, och 4 i nedre högra. Du kan klicka på 1, 2, 3, eller 4 knappar på upp till 4 användare på en gång för att se sina webbkameror samtidigt.

Hur ändrar jag ljudvolymen för en enda webbkamera?
Justera volymkontrollen längst ner på varje webbkamera längst ned i webkamera fönstret. För att stänga av ljudet på en användare, klicka på Mikrofon knappen som finns i webcam fönstret.

Hur gör jag sänder min webbkamera?
Klicka på Cam ikonen bredvid Inställningar längst upp till höger.

Hur bjuder jag in någon till en privat chatt?
Det gör du genom att klicka på en specifik användare och väljer Personligt meddelande.

Hur skickar jag ett snabbmeddelande till någon?
Du kan skicka snabbmeddelanden till en specifik användare på två sätt. Du klickar på en specifik användare och väljer ”Personligt meddelande” eller ”Viska”
Personligt meddelande innebär att du skriver ett privat meddelande till personen som därefter måste acceptera för att kunna läsa meddelanden medan alternativet ”Viska” innebär att du skickar iväg ett privat meddelande i den öppna chatten som enbart Du och motparten kan läsa.

Hur ändrar jag textstorleken inuti chattrutan?
Vi har valt att använda 3 olika valfria textstorlekar, 13,14,15. Du klickar på ”T” ovanför textfältet. Där kan du justera, färg, storlek, typsnitt.

Hur kan jag se profiler för andra användare?
Du kan se en användarprofil genom att klicka på en specifik användare i användarlistan och klickar sedan på ”Visa profil”.

Hur kan jag se och redigera min profil?
Du kan redigera din profil genom att klicka på ditt smeknamn och sedan klickar du på ”Ändra din profil”

Hur kan jag blockera användare från att se min webbkamera och mina meddelanden i chatten?
Du kan blockera användare genom att klicka på en användare och sedan väljer du ”Ignorera”.

Hur kan jag låsa upp användare som jag har blockerat?
Du kan Av ignorera en användare genom att klicka på det specifika namnet och sedan väljer ”Avsluta ignorera”

Hur kan jag se bara kvinnor i min användarlista?
Kön filterkryssrutor finns ovanför användarlistan till höger, direkt under sökrutan. Du kan filtrera bort användare efter kön när du avmarkera motsvarande könsfilterrutan. Att se att kön igen, helt enkelt markera rutan.

Hur kan jag söka efter användare med deras smeknamn?
Ovanför användarlistan uppe till höger bredvid ditt smeknamn så klickar du på ikonen ”Meny” och väljer sedan ”Sök användare”

Hur stoppar jag textchatt från automatisk rullning när nya meddelanden postas?
För att stoppa den automatiska rullningen, klicka på ”Inställningar” (skiftnyckeln) längst upp till höger knappen och välj sedan ”Stoppa scrollning”

Hur slår jag min webbkamera på och av?
Klicka på webcam ikonen längst upp till höger för att starta din webcam.

Hur kan jag ändra mitt smeknamn om jag är en registrerad medlem?
Om du är registrerad medlem kan du ändra ditt smeknamn genom klicka på ditt namn ovanför användarlistan. Alla användare i chatten kommer att se att du gör ett namnbyte.

Får jag be om eller ge ut min personliga info, som min e-post, Skype, Facebook, etc. i offentlig chatt?
Ja. Men vi rekommenderar inte att du delar din personliga information med främlingar av säkerhetsskäl

Får jag be om betalning från användare utanför webbplatsen via PayPal eller andra betaltjänster?
Nej. Vi tillåter inte värvning i någon form av betalning utanför vår hemsida, och alla försök att göra detta kommer att få ditt konto och ip nummer spärrat.

Är det tillåtet att främja andra webbplatser i chatten eller i min profil?
Nej, vi anser främjande av 3: e parts webbplatser som spam, och alla försök att göra detta kommer att få ditt konto spärrat.

Vad händer om jag är en man, och jag loggar in som en kvinna, TS, par eller grupp?
Du kommer att bli permanent avstängd från chatten utan förvarning.

Vad händer om jag är oförskämd, obscent, eller gör något olagligt?
Du kommer att sparkas eller permanent avstängd från chatten utan förvarning. Vid grövre brott så sker även polisanmälan tillsammans med ditt IP nummer.

Vad händer om jag blir utsparkad från chatten?
Dina privata konversitioner kommer att avslutas, och du kommer att se ett meddelande som talar om varför du har blivit utsparkad. Du kommer då att kunna gå in i chatten igen om cirka 15 minuter.

Vad händer om jag blir blockerad från chatten?
Dina privata konversitioner kommer att avslutas, och du kommer att se ett meddelande som talar om varför du har blockerats. Som en blockerad användare, kommer du inte att kunna komma in i chatten i minst 3 dagar, vid grövre brott så kan din avstängning återstå. Om du har åsikter angående din blockering så kan du höra av dig till oss via kontaktformuläret.

Hur rapporterar jag missbruk?
Du kan rapportera missbruk till tillgängliga moderatorer som har ett rosa namn i användarlistan eller
ta kontakt med oss genast på kontaktformuläret så hanterar vi ditt ärende inom kort. Vid grövre missbruk så ber vi dig att skicka över eventuella historik.